2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Körhinta

Következik:

Híradó 18:30

P. László elismerte Bándy Kata meggyilkolását

2013. február 18., hétfő 11:29, frissítve: hétfő 16:25

A vádirat ismertetésével kezdődött meg a Bándy-gyilkosság büntetőpere Pécsett.

A vád szerint a fiatal rendőrpszichológust tavaly júliusban fojtotta meg P. László, feltehetően szexuális indíttatásból. A férfi a bíróság előtt fenntartotta korábbi vallomását, és elismerte az emberölést.

P. László nem tett újabb vallomást, ezért korábbi kihallgatásait ismertették. Ezek több helyen ellentmondtak egymásnak. Ő a tárgyaláson a legutolsó mellett tartott ki, mely szerint korábban már többször találkozott Bándy Katával, holott ennek ellentmond, hogy az általa megadott időpontokban a lány külföldön tartózkodott – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója.

Az ügyészség P. László ellen január elején emelt vádat aljas indokból elkövetett emberölés és kifosztás miatt. A bíróság három tárgyalási napot tűzött ki, így már a héten döntést hozhat az ügyben. 50 tanút fognak meghallgatni. Ha bűnösnek találják a férfit, akár életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat. Bándy Kata holttestét tavaly júliusban találták meg a rendőrök Pécsett. A rendőrségi pszichológusnő egy szórakozóhelyről tartott hazafelé, amikor a férfi leszólította, egy bokros részre csalta és ott megfojtotta.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!