2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Moziklip 13:00

Ozora: ismét kábítószert találtak a rendőrök

,

2014. július 29., kedd 17:42, frissítve: kedd 21:26

Több embernél is találtak kábítószert a rendőrök az Ozora fesztivál környékén. A rendezvény kedden kezdődik, a bulira érkező buszokat is átvizsgálják. Két éve a fesztiválon nyíltan, lakókocsikból árulták a drogot.

A rendezvény egyik ellenőrző pontjánál, egy buszban bukkantak kábítószernek tűnő anyagra a rendőrök. Az egyenruhások gyorsteszttel vizsgálják. Mindkét ellenőrzőponton megállítják a külföldi rendszámú járműveket. Ozora település határában kábítószer-kereső kutyákat is bevetnek. A sajtóreferens elmondása szerint a megyei rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el – jelentette a helyszínről a Hír TV tudósítója, aki hozzátette, idén mindenki magának vitte a kábítószert, nyíltan szívják is. Eddig 47 személy ellen indult eljárás kábítószer-birtoklás vétsége miatt, 3 férfit kereskedelem bűntette miatt állítottak elő. 75 gramm növényi törmeléket, 89 porszerű anyagot és 224 gramm hasist találtak a rendőrök. Sokan érkeznek a fesztiválra: többen jöttek Franciaországból és Hollandiából is. A bejáratnál kisebbfajta inzultus is kialakult a nyelvi nehézségek miatt.

A fesztiválon két éve nyíltan, lakókocsikból árulták a drogot – a Hír TV riporterét többféle kábítószerrel is kínálták. Tavaly hat nap alatt több mint 170 eljárás indult kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!