2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Otthonában lőtték agyon a vállalkozót - Ki látta az elkövetőt?

2013. május 27., hétfő 18:07, frissítve: hétfő 20:09

Fényes nappal lőttek agyon egy vállalkozót Szolnokon – a terrorelhárítók keresik az elkövetőt.

Reggel óta tart a hajtóvadászat a szolnoki vállalkozó gyilkosa után. A férfit fényes nappal lőtték le a házában. A terrorelhárítók és a rendőrség egy 50 év körüli férfit keres.

A Hír Televízió helyszíni tudósítójának beszámolója szerint az 50 év körüli gyanúsított egy internetes autóhirdetésre jelentkezett. Autót akart venni a vállalkozótól, ezért ment el 9 óra körül a család házához. A férfi beengedte és meg is vendégelte. Az alkudozás közben azonban a elkövető fegyvert rántott, és a vállalkozó feleségét arra kényszerítette, hogy kötözze meg a férjét. Az asszony végül el tudott menekülni. Kiugrott az utcafrontra nyíló egyik ablakon és a közelben lévő adóhivatal ügyfélszolgálatán kért segítséget.


A házban maradt vállalkozót közben lelőtte a gyanúsított, majd egy robogóval elmenekült a helyszínről. A férfi után hajtóvadászat indult. A rendőrség a Terrorelhárítási Központ bevonásával keresi a városban. A megölt férfi – akinek két lánya van – vasárnap ünnepelte születésnapját.

Az áldozat feleségét fejsérüléssel vitték kórházba. Feltételezések szerint viperával vagy gumibottal üthette meg az elkövető. A nő elzárkózott a nyilatkozattételtől. Jelenleg a Hetényi Géza Kórházban ápolják.

Az elkövető 160 cm magas, köpcös testalkatú, göndör, lenőtt haja van, borostás. Az elkövetéskor fekete kabátot és kék nadrágot viselt – mondta el Kovácsné Pásztor Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok bármelyikén. És kérik, hogy ne próbálják megállítani az elkövetőt, hiszen lőfegyverrel rendelkezhet.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!