2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Moziklip 13:00

Őszödi szivárogtatás: nem árul el többet a koronatanú

2013. május 24., péntek 10:08, frissítve: péntek 15:06

Továbbra sem árulja el az őszödi beszéd kiszivárogtatóinak teljes nevét az ügy koronatanúja, mert szerinte ezzel a Fideszt segítené. Szili Katalin, Szekeres Imre és Baja Ferenc tagad, Gyurcsány Ferenc szerint továbbra sincs cáfolhatatlan bizonyíték.

Továbbra sem árulja el Szabó Bálint, az MSZP egykori tagja a teljes nevét azoknak a szocialista politikusoknak, akik állítása szerint 2006 nyarán kiszivárogtatták Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének hangfelvételét. A Demokratikus Koalíció jelenlegi aktivistája állítása szerint azért nem közöl további részleteket az ügyről, mert nem akar kedvezni a Fidesznek. – Azt gondolom, sőt nemcsak gondolom, hanem több mint remélem, hogy az elkövetkező napokban, hetekben napvilágra kerülnek azok a bizonyítékok, amelyek alátámasztják azt az állításomat, hogy egy nő és két férfi vezető szocialista politikus Rózsa-Flores Eduardóval találkoztak – fogalmazott Szabó Bálint, a Demokratikus Koalíció tagja a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Őszödi szivárogtatás: "Őrizd meg a titkot, amíg élek"
Három szocialista felső vezető hozta nyilvánosságra az őszödi beszédet – állítja egy magát szemtanúnak valló férfi, aki most a DK tagja. Gyurcsány Ferenc szerint továbbra sem lehet teljes bizonyossággal megtudni, hogy a felvételt ki szivárogtatta ki. Az MSZP szerint a jobboldal a trafikpályázatokról akarja elterelni a figyelmet. A Fidesz szerint a baloldalon egymást is lehallgatták. Bővebben »»»

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!