2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Nem is értik, hogy tudott eddig bujkálni Nyerges Zoltán

2013. április 7., vasárnap 21:40, frissítve: hétfő 11:13

Hajtóvadászatot indítottak a pécsi polgármester lányának támadója, Nyerges Zoltán ellen – a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság részleteket továbbra sem mond.

Délelőtt annyit közöltek, hogy minden bejelentést haladéktalanul ellenőriznek, Nyerges Zoltánt pedig jelentős erőkkel üldözik. A Hír TV úgy tudja, az elkövetőt többen is látták, de egyelőre nem fogták el. Reggel körülvettek egy házat a baranyai megyeszékhely egyik kertvárosában. Néhány órával később a rendőrök a Terrorelhárítási Központ kommandósaival tértek vissza, az ingatlanból két nőt és két férfit vezettek el.

A 23 éves Nyerges Zoltán péntek hajnalban támadta meg Páva Zsolt 20 éves, egyetemista lányát. Áldozatát súlyosan bántalmazta, de megerőszakolni nem tudta. A gyanúsított tavaly szabadult a börtönből – nemi erőszakért ült öt évet.

A Hír TV helyszíni tudósítója szerint a TEK-esek nagyon közel vannak Nyerges Zoltán elfogásához. A helyiek úgy nyilatkoztak a feltételezett elkövetőről, hogy nagyon egyszerű ember, nem is értik, hogy eddig hogyan tudott bujkálni.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!