2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 07:30

Utolsó köréhez érkezett a BL-selejtező

2013. augusztus 20., kedd 17:50, frissítve: kedd 22:06

Utolsó köréhez érkezett a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezője. A rangadót a holland PSV Eindhoven és az olasz AC Milan vívja, a párharc továbbjutója a főtáblára, a vesztes az Európa-ligába kerül. Ma további négy mérkőzés lesz még.

A Bajnokok Ligája (BL) play-off körének meglepetéscsapata, a kazah Sahtyor Karagandi még áldozati bárányt is bemutatott a pályáján, hogy sikerrel vegye a párharcot a skót Celtic ellen. A kazahok már így is sikeresnek mondhatják a nyarukat, mert kiesés esetén is ott lesznek az Európa-liga csoportkörében ősszel.

A BL-játéknap rangadóját Hollandiában rendezik, ahol a PSV Eindhoven az olasz AC Milant fogadja. A két csapat eddig hatszor találkozott egymással, 3–3 PSV- és Milan-siker született. A legemlékezetesebb meccsüket 2005 tavaszán játszották Eindhovenben, a BL-elődöntő visszavágóján a PSV 3–1-re nyert, de a Milan jutott tovább idegenben lőtt góllal. Azon a találkozón betalált a hollandok mestere, Phillip Cocu is.

Az olaszok szakvezetője a csapatösszeállítás nehézségeibe engedett betekintést. A PSV–Milan BL-selejtező 20 óra 45 perckor kezdődik, akárcsak a Plzen–Maribor, a Lyon–Real Sociedad és a Pacos Ferreira–Zenit találkozó. A visszavágókat jövő szerdán rendezik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!