2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Laborc–Portik-ügy: újrahallgatják a megtisztított felvételt

2013. május 8., szerda 12:06, frissítve: szerda 13:04

A Laborc-Portik találkozón készült tisztított hangfelvételt hallgatta meg szerda délelőtt a nemzetbiztonsági bizottság. Az valószínűleg már sosem derülhet ki, hogy az olajbűnöző hányszor és mikor használta az egykori NBH vezetőtől kapott telefonszámot.

A Laborc–Portik-találkozón készült hangfelvételt hallgatta meg ma ismét az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága. A testület tagjai abban bíztak, hogy a szakemberek által megtisztított felvétel a Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetőjének és az egykori olajbűnözőnek a beszélgetéséről jobb minőségű lesz, mint az eredeti, amelyen – állítólag – alig lehetett hallani valamit. Az egyébként már csak részben derülhet ki, hogy használhatta-e Portik Tamás azt a telefonszámot, amelyet Laborc Sándor biztosított neki, miután találkoztak.

A Magyar Nemzetnek nemzetbiztonsági szakemberek azt mondták: a 2008 júliusában átadott hívószámról ma már feltételezhetően csak azt lehet kideríteni, hogy használták-e valaha is, azt nem, hogy hányszor és mikor beszéltek rajta.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!