2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Küzdenek az apjuk által megkéselt kislányok életéért

2013. november 13., szerda 12:20, frissítve: szerda 17:25

Sebész-team küzd a kórházban a 4 és 6 éves kislány életéért. Apjuk késelte meg őket reggel otthonukban – értesült a HavariaPress.

A Lajosház utcai lakásból kórházba szállított kisgyerekek állapota rendkívül súlyos, sérüléseik életveszélyesek. A gyermekeket sebészekből álló csapat várta a kórháznál, ahol több órás életmentő műtétet hajtanak rajtuk végre. A gyermekek szúrt és vágott mellkasi és hasi sérüléseket szenvedtek, amikor apjuk megkéselte őket. A férfi ezt követően saját magát is megszúrta. A 30 év körüli apa sérülései is életveszélyesek. A gyermekek anyja nem volt otthon, amikor az apa rátámadt 4 és 6 éves kislányára. A családi tragédia oka egyelőre nem ismert, a rendőrség nyomozást indított az ügyben és hírzárlatot rendeltek el.

„Budapest 17. kerületében, a Lajosház utcában, lakásukban 4 óra 50 perc körüli időben egy 30 éves férfi több alkalommal megszúrta két kiskorú gyermekét és magát is megvágta. A mentőszolgálat munkatársai mindhármójukat kórházba szállították. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja” – közölte Bognár Kinga, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!