2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Kocsis: Semmi szüksége Magyarországnak a maffiabaloldalra

2013. július 1., hétfő 15:43, frissítve: hétfő 19:05

Egy fotómontázzsal tiltakozik a nemzeti dohányboltok megnyitása ellen a Demokratikus Koalíció a Fidesz székházánál. A székházhoz korábban az Együtt–PM 2014 választási mozgalom is bejelentett egy demonstrációt. A kormánypárt kommunikációs igazgatója békés viselkedésre szólította fel a tiltakozókat.

A Gyurcsány Ferenc vezette párt egy Lázár Jánost ábrázoló képet akasztott a Lendvai utcai épület kerítésére.

„Lázár Jánosnak szobrot emelünk azért, hogy ő a legnagyobb trafikmutyi-gyáros, aki mindent elkövetett azért, hogy Magyarország kisvállalkozóinak egy jelentős része csődbe menjen és egy másik jelentős része, akik a Fideszhez közelálló személyiségek, azok pedig minél gazdagabbá váljanak” – közölte Varjú László független országgyűlési képviselő.

A Fidesz székházához korábban az Együtt–PM 2014 választási mozgalom is bejelentett egy demonstrációt, amelyen felszólal Bajnai Gordon is. A kormánypárt kommunikációs igazgatója békés viselkedésre szólította fel a tiltakozókat. Kocsis Máté úgy fogalmazott: az erőszakos cselekedeteiről híres Bajnai-gárdával tart a volt miniszterelnök is, aki ezzel nyilvánvalóvá teszi, hogy a korábbi erőszakos akciók is az ő kérésére valósultak meg. Az épületre ismét felkerült az „Együtt a maffiabaloldal” feliratú molinó.

– Semmi szüksége Magyarországnak arra a maffiabaloldalra, amelyik már korábban elvesztette a választók bizalmát, és semmi szükség az általuk generált és gerjesztett erőszakos cselekedetekre – fogalmazott Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Mint ismert, több mint ötezer nemzeti dohánybolt nyit hétfőn. Július 15-től már csak ezeken a helyeken lehet dohányárut kapni.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!