2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Két bajai videó létezik?

2013. november 19., kedd 11:58, frissítve: kedd 19:43

Nem egy, hanem két, különböző bajai videó lehet – írja a Hvg.hu.

A hírportál Király György tanúvallomására hivatkozik, amely szerint az MSZP sporttagozatának alelnöke amikor megkapta a felvételt, más videót látott irodájában, mint a Hvg.hun megjelent képsorok. A Hvg.hu azt állítja: a szerkesztőségben nem nyúltak a felvételekhez. A köztévé Híradója megkereste az MSZP-t is, hogy ott vágták-e meg a videót, de a szocialista párt azzal tért ki a válaszadás elől, hogy nem megerősített információkra nem kívánnak reagálni.

Szanyi: A DK rendelte a bajai videót

Szanyi Tibor szerint a Demokratikus Koalíció megrendelésére született a hamis videó, az MSZP politikusa erről a Kossuth Rádiónak beszélt. A képviselő arról nem tud, hogy a felvétel vágott lett volna, azt mondta: a szocialisták egy verziót kaptak és azt továbbították is a rendőrségnek. „Tudomásunk szerint – ami a Magyar Szocialista Párt tudomását illeti – egy darab videó volt, azt bevittük a rendőrségre, pont” – mondta Szanyi Tibor.

A DK szerint az MSZP hazug

A Gyurcsány-párt válaszul közleményben tagad, és hazugsággal vádolja az MSZP-s képviselőt. Azt írják, ha Szanyi Tibor fideszes lenne, már beperelték volna szavaiért. Ezt most csak azért nem teszik meg, mert szocialista politikusról van szó, márpedig az MSZP és a DK együttműködésre van ítélve a kormány leváltása érdekében. A Gyurcsány-párt arra kéri szimpatizánsait, hogy ne üljenek fel a hasonló provokációknak.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!