2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kártérítést követelnek az MSZP-től a hamis bajai videó készítői

2013. november 28., csütörtök 10:23, frissítve: csütörtök 21:04

Kártérítést követelnek az MSZP-től a hamis bajai videó készítői. Kőrös Gusztáv és hat társa elvesztette állását, ezért kérnek pénzt a szocialistáktól és a videót megjelentető HVG.hu-tól – tudta meg a Magyar Nemzet.

A felvételen szereplő Kőrös Gusztáv és hat társa azért kér pénzt a szocialistáktól és a videót megjelentető HVG.hu-tól, mert elveszítették állásukat. Az őket képviselő Bárándy György a lapnak azt mondta, a videó készítői szerint csapdába csalták és kihasználták őket, mert ők csak egy oktatófilm elkészítését vállalták, amelyről azt ígérték nekik, hogy nem hozzák nyilvánosságra.

„A munkahelyeink megszűntek és különböző atrocitások érnek folyamatosan. Nekem személy szerint a politikai karrieremet tönkretette, de ez a legkisebb, úgy gondolom. Hanem a videóban szereplő személyeket a mai napig olyan atrocitások érik, hogy már felháborító. Bepereljük az MSZP-t, illetve a HVG-t. Valamint a HVG-nek nem volt joga ezt a videót úgy kiadni, hogy ne kérte volna a videón szereplő személyeknek az engedélyét, jóváhagyását” – mondta Kőrös Gusztáv.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!