2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Karaktergyilkos: Ron Werber sem egy ma született bárány

2013. február 2., szombat 07:36, frissítve: szombat 20:58

Gyurcsány Ferenc egykori és jelenlegi párttársai szerint nem Ron Werber, hanem Orbán Viktor tehető majd felelőssé, ha a 2014-es választási kampányt a gyűlölet fogja uralni.

Szigetvári Viktor, volt szocialista kampánytanácsadó arról beszélt a Célpontnak, hogy sem a 23 millió románnal való riogatás, sem pedig az úgynevezett köteles beszéd ellen szervezett tüntetés nem köthető Ron Werber nevéhez. Kovács László egykori MSZP-elnök viszont azt mondta, a kampányguru utasítására mondta Lendvai Ildikó 11 éve, hogy nem lesz gázáremelés. A Célpont azt is felidézi, hogy a szocialisták egyik választási bizottsági tagja 2005-ben elismerte, hogy az izraeli tanácsadó készítette fel a párt aktivistáit a lefizetésen, illetve láncszavazáson alapuló választási csalásokra.

Mesterházy Attila és társai nem tanultak saját hibáikból, pedig az ország 2010-ben elutasította azt a felelőtlen, veszélyes gazdaságpolitikát, amelynek a következménye az ország, a családok és az emberek eladósodása lett – jelentette ki a Fidesz nagykanizsai szervezetének elnökségi tagja csütörtökön Nagykanizsán. Fertig István úgy fogalmazott: a szocialisták bocsánatkérés helyett gyűlöletkampányba kezdtek, „cinikus és képmutató Mesterházy Attila falujárása”, hogy éppen azokban a falvakban, így a Nagykanizsa környéki kistelepüléseken, amelyekben „a baloldali kormányzás csak adóssághegyet és csődöt hagyott maga mögött, ő évtizedes közöny után most kampányolni jár”.

Ron Weber csak a gyűlöletkampányhoz ért

Kocsis Máté korábban a Hír Televízió Versus című műsorában arról beszélt, hogy az MSZP kampánya mellőzi az igazmondást. Ron Weber csak a gyűlöletkampányhoz ért, ezt már bizonyította is. Kocsis szerint nem véletlen, hogy az MSZP-sek plakátjaikon Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát vették először célba, hiszen ezen a két területen – az oktatásban és a gazdaságban – hagyták hátra a legnagyobb káoszt a szocialisták. A kormány ezeken a területeken ért el jelentős eredményt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!