2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Bercsenyi ejtőernyős huszárok

Következik:

Híradó 12:00

Karácsony mindenkit visszaléptetne Falus javára

2014. szeptember 27., szombat 10:03, frissítve: hétfő 11:30

Az összes ellenzéki főpolgármester-jelöltet Falus Ferenc javára léptetné vissza a PM társelnöke.

Karácsony Gergely a Hír TV-nek azt mondta, csak úgy tudják legyőzni Tarlós István főpolgármestert, ha csak egy embert indítanak ellene. A politikus szerint erre a feladatra a baloldal főpolgármester-jelöltje, Falus Ferenc a legalkalmasabb. Karácsony egyébként még a jövő héten is egyeztetéseket folytatna a visszaléptetésről az ellenzéki pártok jelöltjeivel. A Republikon Intézet egyébként csütörtökön az összes jelöltet megbeszélésre hívta, ahova egyedül Falus Ferenc nem ment el. Arra hivatkozott, hogy a konferencián nem lesz ott Tarlós, ugyanakkor a rendezvényre a jelenlegi főpolgármestert nem is hívták meg.

Karácsony Gergely: Hasznos lenne egy ilyen beszélgetés, de nem tudok arról, az Együtt–PM Szövetséghez ilyen megkeresés érkezett volna.
Riporter: Azt mondta, hasznos lenne, ön szerint kiknek kellene visszalépnie?
Karácsony Gergely: Nézze, aki kijárta az iskolát és tanult matematikát, az tudja, hogy egy jelölt könnyebben tud nyerni Tarlós Istvánnal szemben mint több jelölt. Jelenleg Falus Ferenc mögött áll az érdemi pártok többsége, ezért azt gondolom, hogy az ő javára kéne visszalépni más jelölteknek. Amennyiben erre nincs bennük szándék, akkor ezt el tudom fogadni, de a visszalépés javítana a helyzeten.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!