2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Hazahúzó 01:00

Időjárás: vannak még járhatatlan utak

2014. december 3., szerda 13:01, frissítve: szerda 16:33

Több útszakasz még mindig járhatatlan Pest megyében a télies útviszonyok és a kidőlt fák miatt, az M0-s keleti szakaszát, valamint a 3-as út Gödöllő és Budapest közötti szakaszát már megnyitották.

A Pest megyei Nagykovácsi nincs már elzárva a külvilágtól, Dobogókőre viszont még mindig nem lehet autóval behajtani. Az áramszolgáltatás még nem állt helyre Pest megyében: 26 településen több mint hatezer fogyasztó van még mindig szolgáltatás nélkül.

Folyamatosan csökken a riasztások száma, egyre kevesebb esethez kell vonulniuk a katasztrófavédőknek Hajdu Márton tájékoztatása szerint. Az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta azt is, most azokon az útszakaszokon dolgoznak, amelyek jelenleg is le vannak zárva, a kidőlt fákat, leszakadt ágakat el tudják távolítani. Intenzív munka folyik továbbá azért is, hogy az áramszolgáltatást mindenhol vissza tudják állítani: 22 településen, 4500 fogyasztónál nincsen áram.

Pilisszentkereszt határából a Hír Televízió tudósítója azt jelentette, hogy a Dobogókőre vezető, nagyjából 7 kilométeres utat a rendőrség lezárta. A településen mindenki biztonságban van, három aggregátorral biztosítanak meleget az embereknek, körülbelül hatvanan tartózkodnak fent ezen a településrészen.

Elkezdődött az olvadás, már nincsenek mínuszok – ez történt korábban.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!