2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Hunvald-per után: visszaszerezhetik a több mint 200 millió forintot

2013. október 11., péntek 11:16, frissítve: kedd 07:17

A Szegedi Ítélőtábla szerint is bűnös a volt VII. kerületi MSZP-s polgármester. Így hatályban marad Hunvald György másfél éves, illetve az SZDSZ-es önkormányzati képviselő, Gál György nyolc és fél éves szabadságvesztése.

A Hunvald-perben született ítélet után a kerület visszaszerezheti azt a több mint 200 millió forintot, amit az előző szocialista–szabad demokrata vezetés alatt vesztegettek el az ingatlanpanama során – mondta a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában a VII. kerület fideszes polgármestere. Vattamány Zsolt hozzátette: a pénzből az erzsébetvárosi fejlesztési programot finanszírozzák majd.

Saját vagyonukkal felelnek az Erzsébetvárosnak okozott kárért a Hunvald-per vádlottjai – mondta el a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában a kerület jogi képviselője. Futó Barnabás hozzátette: az egykori szocialista polgármester, Hunvald György vagyonát a bíróság korábban ismételten zár alá vette.

A Szegedi Ítélőtábla csütörtökön hagyta helyben Hunvald György és Gál György szabadságvesztését. Erzsébetváros volt MSZP-s polgármestere másfél, a kerület korábbi SZDSZ-es gazdasági vezetője nyolc és fél év börtönt kapott.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!