2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Globál 23:25

Hangfelvétel bizonyítja Hiszékeny bűnösségét?

2014. július 16., szerda 10:25, frissítve: szerda 16:58

Hangfelvétel bizonyíthatja Hiszékeny Dezső bűnösségét a vesztegetési ügyben az angyalföldi Fidesz frakcióvezetője szerint. A szocialista politikus korábban azt állította, a sajtóból értesült arról, hogy nyomoznak ellene, önkormányzati tisztségeiről azonban a törvényben előírtnál hamarabb mondott le.

Hangfelvétel bizonyíthatja Hiszékeny Dezső érintettségét a XIII. kerületi vesztegetési ügyben – a Fidesz XIII. kerületi frakcióvezetője szerint. Kugyela Attila Magyarország élőben című műsorunkban azonban emlékeztetett, mivel a bizonyítékok jelenleg az ügyészség birtokában vannak, annak tartalma jelenleg még nem ismert.

Gyanús körülmények között, a törvényben előírtnál hamarabb mondott le önkormányzati tisztségeiről Hiszékeny Dezső. Bővebben>>

Hiszékeny Dezső mentelmi jogának felfüggesztését a múlt héten kérte az Országgyűléstől a legfőbb ügyész. A gyanú szerint a szocialista politikus – XIII. kerületi alpolgármesterként – 5 millió forintot kért egy vállalkozótól, hogy átjátssza neki egy üzlethelyiség bérleti jogát. A most parlamentbe került képviselő tagadja, hogy kenőpénzt kért volna, és azt állítja, az ellene folyó nyomozásról is csak a sajtóból szerzett tudomást.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!