2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Gyurcsány egy elítélt támogatójánál készült a felvétel

2014. március 11., kedd 10:00, frissítve: kedd 18:47

A Gyurcsány-párt egyik elítélt szimpatizánsánál vették fel a berettyóújfalui videót. A férfi korábban felfüggesztett börtönt kapott. A felvételen egy nő számolt be arról, hogy a helyi munkaügyi kirendeltség megvonta tőle a támogatást, mert részt vett egy gazdatüntetésen.

A Gyurcsány-párt egyik elítélt szimpatizánsának lakásán vették fel Gyurcsány Ferencék azt a videót, amelyben egy berettyóújfalui asszony azt állította, hogy a helyi munkaügyi kirendeltség azért vonta meg tőle a támogatást, mert részt vett egy gazdatüntetésen – tudta meg a köztévé Híradója.

A férfi korábban befolyással üzérkedés miatt kapott egy év felfüggesztett börtönt. A vád szerint a férfi politikai kapcsolatait felhasználva sikeres pályázatokat ígért határon túli szervezeteknek. A nem létező munkákért 6 millió forintot kapott. A köztévé úgy tudja, a felvételen szereplő nő a férfi bejárónője, akit megkértek arra ne árulja el, hogy hol készült a videó, de a település lakói felismerték a helyszínt. A DK pártigazgatója, Varju László az értesüléseket nem akarta kommentálni.

Forrás: Hír TV