2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Görbiczék a Midtjylland ellen játszanak a fináléért

2014. május 2., péntek 21:33, frissítve: vasárnap 09:32

Szombat délután lép pályára a címvédő Győr női kézilabdacsapata az kézi-BL budapesti négyes döntőjében. Az ellenfél egy dán csapat. A másik ágon balkáni elődöntőt rendeznek – montenegrói és macedón részvétellel. A nőknél először rendeznek négyes döntőt.

Futballoztak is az edzésen a Győr női kézilabdázói a kézi-BL budapesti négyes döntője előtt. Szombaton már kézbe veszik a labdát Görbicz Anitáék, akik a dán Midtjylland ellen játszanak a fináléért a Papp László Sportarénában.

– A játékosok kielemzése megtörtént, és felkészültünk, de inkább a mi játékunkkal kell foglalkozni. Nekünk nagyon figyelnünk kell arra, hogy úgy védekezzünk, ahogy már két éve megszokta a közönség, vagy még jobban. Utána a támadójátékban annyira azért nem lesz gondunk, legalább is bízom benne. A mi játékunkkal kell foglalkozni, és az lesz szerintem a nyerő taktika – mondta Görbicz Anita.

Ha a címvédő győriek sikerrel veszik a dánok elleni elődöntőt, a serlegért a Buducsnoszt Podgorica–Vardar Szkopje találkozó győztesével mérkőzhetnek meg vasárnap. A nők mezőnyében az európai szövetség idén először rendez négyes döntőt.

– Mindenkinek a szombati mérkőzésre fókuszál most. Majd szombat este lehet foglalkozni az esetleges vasárnapi ellenféllel. De még az is csak később fog kiderülni, hogy ki ellen kell felkészülni, a mi speciális tréninget jelent. Próbáltunk ehhez igazodni – fogalmazott Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke.

A győrieknek nem ismeretlen a szombati ellenfél: 2002-ben az EHF-kupa, 2004-ben pedig a Kupagyőztesek Európa-kupájának fináléjában szenvedtek vereséget az akkor még Ikast néven szereplő dán alakulattól.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!