2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Magyar retró 1. 11:00

Folytatódik a hajsza a merénylő után

2013. április 18., csütörtök 07:20, frissítve: csütörtök 19:41

Tovább keresik a bostoni merénylőt. Szerdán még arról számolt be több hírforrás is, hogy őrizetbe vettek egy embert, de ezt később cáfolták.

Tovább folytatódik a hajsza a bostoni merénylő után. A korábbi híradásokkal szemben mégsem tartóztattak le senkit a három halálos áldozatot, és több mint 180 sérültet követelő kettős robbantással kapcsolatban. Ezt szerdán az amerikai külügyminiszter is megerősítette, kongresszusi meghallgatásán.


A rendőrségi forrásokra hivatkozó AP hírügynökség és CNN szerdán kezdetben arról számolt be, hogy őrizetbe vettek egy gyanúsítottat, akit ki is hallgattak, de az információt később a bostoni FBI illetékesei is cáfolták. A hatóságok több ezer bizonyítékot és mobil videót tekintettek át eddig, így sikerült azonosítaniuk egy lehetséges gyanúsítottat. A férfit egy szemközti áruház biztonsági kamerája rögzítette a második robbantás helyszínén. A felvételen az látszik, ahogy a célegyenesében letesz egy fekete táskát a földre, majd távozik a helyszínről.

Bostonban egyébként továbbra is rendkívüli biztonsági készültség van érvényben, A városba érkezik az amerikai elnök, aki részt vesz a kettős robbantásos merénylet áldozatainak emlékére rendezett szertartáson.

Közben Obama elnök a támadás helyszínére utazik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!