2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Fény derült Gyurcsányék hazugságára

,

2014. március 5., szerda 14:29, frissítve: szerda 21:12

Beismerte a Demokratikus Koalíció, hogy jogszerűen járt el a berettyóújfalui munkaügyi kirendeltség annak az álláskeresőnek az ügyében, aki Gyurcsány Ferenc múlt héten megjelent videójában szerepelt.

A nő azt állította, hogy a hivatal azért vonta meg tőle a támogatást, mert részt vett egy gazdatüntetésen. A megyei kormánymegbízott, Rácz Róbert azt mondta, semmi nem igaz a volt miniszterelnök videójában, Gyurcsány Ferenc hazugságra vette rá az asszonyt. A DK-s Varju László kedden még hazugságnak nevezte a kormánymegbízott az ügyben folytatott vizsgálatát, ezért ma a járási hivatal és a munkaügyi központ vezetőjét is felkereste.

Az érintett beleegyezése nélkül közölte a Demokratikus Koalíció azt a felvételt, amelyen egy nő azt állítja, hogy a berettyóújfalui munkaügyi kirendeltség azért vonta meg tőle a támogatást, mert részt vett egy gazdatüntetésen. Vígh Anikó ma azt mondta, azt ígérte neki Gyurcsány Ferenc, hogy a videó nyilvánosságra hozatala előtt egyeztetnek vele. Az asszony a publikálás előtt egy nappal már megkapta a támogatás további folyósításáról szóló határozatot.

– Körülbelül három-négy nap után, nem tudom pontosan megmondani, csak egy SMS-t kaptam, hogy már fent van az interneten a videó, ami ellen már nem tudtam semmit csinálni, és innentől kezdve indult el a lavina. Amikor a videó felkerült az internetre, akkor én már visszakaptam ezt – mondta az asszony.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!