2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Maros Zoltán animációsfilm-rendező portréfilmje 03:00

Először a klub-vb-n a Real Madrid, meg is nyerné

2014. december 16., kedd 17:35, frissítve: szerda 12:47

Megkezdi szereplését a Real Madrid a labdarúgó-klubvilágbajnokságon. A spanyolok most először vesznek részt a viadalon és egyből elhódítanák a trófeát. A döntőbe jutáshoz ma este mexikói ellenfelüket kell legyőzni.

A Real Madrid a legerősebb összeállításban lép pályára a klubvilágbajnokságon. A spanyol klub kiemelt csapatként rögtön elődöntőt játszik, ellenfele a mexikói Cruz Azul. „Egy elődöntőben már minden csapat veszélyes. Óvatosnak kell lennünk, mert szerintem ez egy nagy iramú mérkőzés lesz. A Cruz Azul egy agresszív csapat, akik jó futballt játszanak, kihasználják játékosaik erősségeit” – mondta Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője.

A Real Madrid húsz tétmérkőzést nyert zsinórban, és a sorozatot Marokkóban sem szakítaná meg. A királyi gárda először szerepel a klub-vb-n, amelyet meg is nyernének. „Fontos számunkra a klubvilágbajnokság, mert a győztes lesz a legjobb klub a világon. Volt egy álmunk idén, megnyerni a BL-t. Ez sikerült, remélem, meg tudjuk nyerni a klub-vb-t is és örömet szerzünk a szurkolóinknak év végén” – mondta Pepe, a madridi csapat védője.


A másik elődöntőt az argentin San Lorenzo és az új zélandi Auckland City játssza szerdán. A FIFA minden földrészen rendez a Bajnokok Ligájához hasonló sorozatot. A klubvilágbajnokságon a hat kontinens győztes csapatai vesznek részt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!