2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Csak a hajrában neveznék meg a baloldal jelöltjét

2014. augusztus 4., hétfő 15:19, frissítve: hétfő 17:11

Csak a választások előtt nevezné meg a baloldal közös főpolgármester-jelöltjét a szocialista Horváth Csaba. A kasztingot az egyik aspiráns, Magyar György tragikomikusnak nevezte.

Tovább lebegtetnék a főpolgármester-jelölt megnevezését a szocialisták. Az MSZP-s Horváth Csaba az Origónak azt mondta: gyors megállapodás híján minden kispártnak saját jelöltet kellene indítania, és később, a kampány hajrájában, közvélemény-kutatások alapján lépnének vissza a jelöltek a legesélyesebb javára.

Korábban több kispárt is megnevezte jelöltjét: az LMP Csárdi Antalt, a Liberálisok Bodnár Zoltánt, a Modern Magyarország Mozgalom Bokros Lajost, Schmuk Andor szociáldemokrata pártja pedig Árok Kornélt jelöli. Az MSZP jelöltje a tárgyalások előtt Horváth Csaba volt, de elfogadnák a PM-es Karácsony Gergelyt is, a DK pedig Balázsovits Lajos nevét dobta be.

Horváth Csaba reggeli sajtótájékoztatóján még azt mondta: továbbra is saját magát tartja főpolgármester-jelöltnek.

A baloldali kispártok hétfőn is folytatják az egyeztetést, a Népszava viszont úgy tudja, hogy Gyurcsány Ferenc titkos favoritja, Balázsovits Lajos már nem szerepel a lehetséges közös jelöltek között. A pozícióra korábban felmerült Magyar György neve is. Az ügyvéd az Origónak tragikomikusnak nevezte a budapesti kasztingot, és azt mondta: mivel már egy focicsapatnyi jelölt van, tizenegyesrúgásokkal kellene eldönteni, hogy ki a legalkalmasabb a főváros vezetésére.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!