2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bérgyilkost fogadott az AC/DC dobosa

,

2014. november 6., csütörtök 10:05, frissítve: péntek 11:10

Bérgyilkost akart felfogadni, hogy megölessen két embert – ezzel vádolja egy új-zélandi bíróság az AC/DC ausztrál rockzenekar dobosát. A tervezett gyilkosság célpontjait nem közöték. A 60 éves zenész szabadlábon védekezhet.

Országút a pokolba – a legendás rockzenekar, az AC/DC dobosa most a valóságban is átélheti legismertebb slágerük címét.

A szebb napokat látott Phill Ruddot a rendőrök vitték el új-zélandi otthonából a bíróságra, ahol azzal vádolták meg, hogy bérgyilkossal akart megöletni két, meg nem nevezett embert. A vádpontok között szerepelt a halálos fenyegetés is, a 60 éves zenésznél ráadásul metamfetamint és cannabist is találtak, így emiatt is vádat emeltek ellene. A zenész óvadék ellenében szabadlábra került a következő, november 27-i tárgyalási napig. Ha bűnösnek találják, akár 10 év börtönt is kaphat.

Idén ez a második komoly csapás, amely az AC/DC-t éri: áprilisban ki kellett lépnie a zenekarból az alapító gitárosnak, Malcolm Youngnak, akinél demenciát diagnosztizáltak az orvosok. A jövő hónapban megjelenő új albumon helyette unokaöccse gitározik majd, ahogy a banda 2015-re tervezett turnéján is. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a letartóztatott Rudd nélkül is megtartják-e a koncertsorozatot.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!