2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

A kiszivárogtatás miatt ölhették meg Rózsa-Flores Eduardót

2013. május 31., péntek 07:26, frissítve: péntek 19:28

Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése miatt ölték meg Rózsa-Flores Eduardót Bolíviában – utalt rá Brády Zoltán a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, de hozzátette: ennél többet nem mondhat el.

A Kapu című folyóirat főszerkesztője szerint a felvételt Szilvásy György juttatta ki, majd az Kiss Péter közvetítésével jutott el Floreshez.

„Ez egy szomorú történet valahol, pláne, hogy Eduardo ennek következtében halt meg. Mi nem is akartuk kiszivárogtatni” – mondta Brády Zoltán a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Arra a kérdésre, hogy ennek következtében halt-e meg a férfi, a Kapu című folyóirat főszerkesztője így felelt: „Megint nem mondhatok se nevet, se hivatalt, se beosztást.”

Szilvásy tagadja Rózsa Flores állítását

Szilvásy György is megerősítette, hogy a pártközpontból szivárogtatták ki az őszödi beszédet. Az egykori titokminiszter az ATV-n arról beszélt: minden alapot nélkülöz, amit Rózsa Flores állított.

Szilvásy szivárogtatott, Gyurcsány is benne volt

Szilvásy György egykori titkosszolgálati miniszter szivárogtatta ki Gyurcsány Ferenc balatonőszödi beszédét. Ezt állította egy most előkerült felvételen Rózsa-Flores Eduardo. Az azóta Bolíviában kivégzett férfi arról is beszélt, hogy az MSZP akkori felső vezetése is tudott az akcióról. Gyurcsány Ferenc szintén azt állítja: nem a Miniszterelnöki Hivatalból, hanem a pártközpontból jutott ki a felvétel. Bővebben >>>

Tekintse meg a Brády Zoltánnal készült teljes beszélgetést!

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!