2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Napi aktuális 04:40

Cirque du Soleil

Hír TV

2018. január 23., kedd 08:55, frissítve: kedd 09:02

Cirque du Soleil
A kanadai társulat cirkusznak nevezi magát ugyan, de nincs túl sok köze a hagyományos cirkuszhoz. Inkább nevezhető mozgásszínháznak, amely tele van tánccal, énekkel, akrobatikus mutatványokkal és egy jó adag misztikummal.

Elvis
Királyt éltetnek Ausztráliában, de az nem a brit uralkodó. Egy ausztrál félsivatagi kisvárosban ébresztgették a rajongók Elvis Presley szellemét. Beszálltak az időgépbe, és visszamentek vagy negyven évet, hogy ismét felvillanyozzák magukat a régi slágerekkel.

Űrbéli
A múltban több szörnyű dolog is történt: Amerikát megtámadták a marslakók, Japánban pedig – éppen negyven évvel ezelőtt – elkészült az űrlények megsemmisítéséről szóló lövöldözős játék. Egyáltalán nem volt élethű, de a célnak megfelelt. A játék népszerűsége bizonyította, hogy az emberek a jelképek szintjén is élvezettel háborúznak.

3D
Egy amerikai cukrászspecialista autodidakta módon hódította meg Amerikát a tortáival. Hősünk először olyan helyeken dolgozott, mint a Vogue vagy az Elle, ám szívesebben merült bele a desszertek világába, és úgy döntött, hogy a szenvedélyének fog élni, azóta élelmiszer-művésznőként eteti az emberiséget. Már-már azt hitte, hogy nem érhetik meglepetések, amikor tátva maradt a szája.

A Felfedező január 20-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!