2023. 09. 30. Szombat Jeromos napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Civil kaszinó

Civil kaszinó

A nagypolitika sablonjait félretéve vesszük sorra a hét legégetőbb témáit.

Kiállás

Kiáll Magyarország mellett a hazánkat korábban sokat bíráló holland liberális képviselő. A hazai baloldal mégis miért sorakozik be Washington politikája mögé?

Fiatalítás

A baloldal nem adja fel: Ferge Zsuzsával és Iványi Gáborral megalakult a Demokratikus Kerekasztal. Vajon Konrád György vagy Heller Ágnes is csatlakozik-e a megújulás jegyében?

Bevándorlás

Újabb liberális hiszti. Szükség van-e bevándorlókra Magyarországon, és hogyan értette erről szóló mondatait Orbán Viktor?

Bagoly mondja

Nevenincs korrupciókutató cég szerint Orbán Viktor a második legkorruptabb politikus. Ki hinné, hogy Soros György által pénzelt szervezet áll a háttérben?

Szétesés

Ön még emlékszik, ki volt a baloldal miniszterelnök-jelöltje? És ki volt Tarlós István kihívója? A baloldal is így felejtené el az elmúlt esztendőt. Van-e esélyük az újjászerveződésre?

3:0

Három választás Magyarországon, háromból három kormánypárti győzelem. De vajon kitart-e hosszú távon is a Fidesz–KDNP dominanciája?

Operational Area

Orbán Viktor szerint az Egyesült Államok „műveleti területe” lett hazánk és Közép-Európa. Meddig megy el Washington a nyomásgyakorlás terén?

Feljelent

A NAV elnöke rágalmazás miatt feljelentést tett az amerikai ügyvivő ellen.

Csőtörés

Nem épül meg a Déli Áramlat gázvezeték. Mi a valódi ok? Vajon hasonlóképp veszélybe kerül-e az oroszokkal kötött paksi atomerőmű-bővítő beruházás is?

Időközi

Újpesten jókora pofont kapott a Fidesz. Újból érvényesült a hagyományos észak-pesti baloldali dominancia, vagy az amerikai nyomásgyakorlás már megtette a hatását a közhangulatra?

Retro 1919

A kormányellenes tüntetés ismét erőszakba torkollott, áttörték a parlamentet védő kordont, a Hír TV stábját ezúttal sem kímélték. Amerika áll-e a tüntetések mögött? Megdönthető-e a magyar kormány efféle utcai tüntetésekkel és tüntetőkkel?

Néma csend

Az amerikaiak továbbra is hallgatnak, mivel vádolják a Vida Ildikót és Magyarországot.

Skolnyik

A Jobbik KG-Béla-ügye után itt az MSZP KGB-Imre-ügye is.

Mégsem lesz netadó

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel jelentette be, hogy „ebben a formában semmit sem szabad bevezetni”.

Álcivilek

A Kehi 63 projektből 61 esetben állapított meg szabálytalanságot a Norvég Civil Támogatási Alapnál. Ez lenne az a híres civil kurázsi, és mi a valódi céljuk?

East Balkán

Második erő a Jobbik, az MSZP maradt a baloldal vezető pártja.

Rossz lóra tettek

Falussal lóvá tették a szocialistákat, és most már egyértelmű: Gyurcsány az MSZP romjain saját visszatérését készíti elő. Ki lesz a baloldali belharc győztese?

Profik

„Lopni az tud, aki profi…” – hirdeti a hetedik kerületi baloldali jelölt.

Mit tud Zoltai, amit más nem?

Többen bírálják Zoltai tanácsadói kinevezését.

Az ellenállás napja

Gyurcsány a sátántól óvott és a baloldal többi politikusát ostorozta, Falus Ferenc pedig bemutatta programját, mely szerint Budapesten még a virágoknak is jobb illatuk lesz.

Adjon neked tanácsot a …!

Néhány hónap washingtoni tartózkodás után Ukrajnába készül Demszky Gábor, ahol tanácsaival Vitalij Klicskót segítené.

Elismerés

Szent István Rendet kapott Kertész Imre. A Nobel-díjas írót a kitüntetés átvétele, a kormányt az elismerés adományozása miatt támadják balról, jobbról, valamint liberális körökből. Miért is?

Bohózat

Kínkeserves alkudozás a baloldalon a fővárosi indulókról és a főpolgármester-jelölésről. Az MSZP elnöke mindeközben nyári szabadságát tölti.

Csodaszer

Még sincsenek csodák: hazudott termékeiről Lamperth és Herényi MLM-cége, a GVH hatmillióra büntette őket.

Megijedtek

Ki érti, és ki nem a 21. századot?

Lelőttek egy utasszállító repülőt

Lelőttek egy utasszállító repülőt Ukrajna felett.

Pride utórezgésekkel

Vallásgyalázó tüntető, megvert ellentüntető a tolerancia jegyében, valamint nyilatkozatháború a szivárványos seregszemle után. Kinek van igaza?

Teljes a káosz a baloldalon

Teljes a káosz a baloldalon, akárcsak tavasszal.

Brasil 2014

Angolok, spanyolok, olaszok, portugálok: hova lettek az európai futballnagyhatalmak? Hogyan neveld Suárezt, a harapdálós uruguayit?

Mit üzen nekünk máig a hatodik koporsó?

Negyedszázada történt a rendszerváltozás egyik legemlékezetesebb eseménye: újratemették Nagy Imrét és négy mártírtársát.

Átment

Megszavazták a reklámadót. Csorbul-e a sajtószabadság? Valóban ettől lesz „minőségi média” Magyarországon?

Forgószínpad

Mesterházy megy, Tóbiás jön? Kié lesz a párt? Megeszi-e Gyurcsány a meggyengült MSZP-t?

Árnyékkormány

Bajnai is részt vesz a Bilderberg-találkozón. Minek köszönheti a meghívást, és vajon miről tárgyalhatnak Magyarországgal kapcsolatban a világ legbefolyásosabb személyiségei?

Ennyi…?

Elégtétel? Öt év hat hónapot kapott életfogytiglan helyett az 1956-os véres megtorlásokért felelős Biszku Béla.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!