2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vörös narkó

Következik:

Vezércikk 04:00

Tagadnak a boldvai csecsemőgyilkosság vádlottjai

Hír TV

2017. november 7., kedd 19:27, frissítve: kedd 20:00

Az apa a Miskolci Törvényszék előtt azt azonban elismerte, hogy évekig kényszerítette lányát szexuális kapcsolatra. A lány anyja végig tudott az erőszakról, de nem tett semmit ellene.

Apa, anya és a lányuk ült a vádlottak padján a Miskolci Törvényszéken. Az ügyészség szerint az apa tíz éven át kényszerítette a lányát szexuális kapcsolatra. Első gyermeküket a lány titokban szülte meg. Amikor újra terhes lett az apjától, a boldvai család úgy döntött, hogy megölik az újszülöttet.

„A szülést követően a sértettet egy kabátba és egy pulóverbe tekerte, belehelyezte egy párducmintás táskába, majd az ágyneműtartóba rejtette azzal a szándékkal, hogy ott mindhárman sorsára hagyják, később pedig az elhalt testet elássák” – mondta Szabó Szilárd, a Miskolci Törvényszék ügyésze.

A lányanya másnap rosszul lett, kórházba került, ahol kiderült, hogy szült. A rendőrök a házkutatás során megtalálták a csecsemő holttestét. Az apa a bíróságon elismerte a szexuális erőszakot, de azt a feleségéhez hasonlóan tagadta, hogy a csecsemőgyilkosságban részt vett.

„Arra lettünk figyelmesek, hogy jöttek a rendőrök, mi meg aludtunk, ugráltunk felfelé, már elaludtunk olyan fél tizenkettő felé, nem tudom pontosan, mennyi volt az idő. Ugráltunk felfelé, hogy adjuk elő a gyereket. Néztük ott, hogy milyen gyereket adjunk nekik elő. A Patrícia itt van, meg a többi gyerek is ott van, mondja nekik az asszony. Azt mondja, nem azt a gyereket, hanem azt, amit szült a lány. Én nem tudtam semmiről az égvilágon” – mondta az apa.

A lányanya is tagad. A tárgyalóteremben azt állította, hogy a szülés után elveszítette az eszméletét.

„Fájásaim voltak, ugye kijött a gyerek. Elájultam, utána már nem tudom, mi volt. Másnap felkeltem, takarítottam, az ágyban megtaláltam a gyereket, anyáékat kérdőre vontam, levágott egy pofont, visszatette ugyanoda az ágyneműbe. Utána megint rám jött a fájás, nem jött ki a placenta, elvittek a kórházba, ennyi volt, azóta otthon nem voltam” – mondta Aranyosi Alexandra.

A most 20 éves Aranyosi Alexandra a közelmúltban interjút adott a Hír TV bűnügyi magazinjának, a Riasztásnak. Elmondta, hogy 14 évesen lett először terhes.

– Szóltál valakinek?

– Hát anyának.

– Mit mondott?

– Azt mondta, hogy hallgassam el, majd ők felnevelik.

– De akkor az édesanyád tudta, hogy az a baba, akivel 14 éves korodban terhes lettél, az édesapádtól van?

– Igen, tudta.

A lányra az apa szexrabszolgaként tekintett, hetente megerőszakolta.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!