2020. január 28.,
kedd, Károly, Karola napja

Késelés: rendőr az áldozat?

2015. december 30., szerda 10:37, frissítve: szerda 17:16

Késelőt keresnek a rendőrök. A férfi szóváltás nélkül életveszélyesen megsebesített egy villamosmegállóban várakozó férfit, egy rendőr az áldozat.

Késelés történt az éjszaka Budapesten, egy ismeretlen szóváltás nélkül megszúrt egy ott várakozó férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett. Úgy tudjuk, egy rendőr az áldozat, de ezt a rendőrség nem erősítette meg. A támadás a X. kerületben, a Szent László téri buszmegállóban történt. A helyszínen a bűnügyi helyszínelők vizsgálták a nyomokat. A támadó elmenekült, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető felkutatásához.

Az ismeretlen férfi 170–175 centiméter magas, 30–35 éves, bal felkarján tetoválása van. A férfit a társaságában lévő nő Krisztián keresztnéven szólította.

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2015. december 29-én 19.50 körüli időben Budapesten, a X. kerület Szent László téri villamosmegállóban minden előzetes szóváltás nélkül egy késsel megszúrt egy ott várakozó férfit, aki az elsődleges orvosi szakvélemény szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen férfi, akit a rendőrség keres, körülbelül 170–175 cm magas, 30–35 éves, borostás, és bal felkarján tetoválás van” – fogalmazott Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.