2020. július 5.,
vasárnap, Emese, Sarolta napja

Halálra szúrták egy családsegítő munkatársnőjét

Hír TV

2018. július 11., szerda 16:06, frissítve: szerda 16:43

Anyagi gondjai voltak annak a férfinak, aki a gyanú szerint megölte az inárcsi családsegítő egyik munkatársát. A 61 éves helyi férfi késsel támadt az ügyintézőre, és nyakon szúrta a nőt. Az áldozat belehalt a súlyos sebesülésbe. A Hír Televízió úgy tudja, a férfinek devizahitele volt, és attól tartott, hogy gyermekeivel együtt az utcára kerülnek.

A Hír TV információi szerint az elkövető egy 61 éves családos férfi, aki egy bedőlt lakáshitel miatt került olyan helyzetbe, hogy elvesztette jelenlegi otthonát.

A családsegítő a lakhatását próbálta megoldani, ám az ügyintézéssel nem volt elégedett. Tettét hirtelen felindulásból követhette el, ami után nem menekült el, hanem a szomszédos polgármesteri hivatalba sétált át, ahol az ott tartózkodó dolgozókkal közölte: „valószínűleg megöltem valakit, de most már mindegy” – számolt be a történtekről a helyiek elmondása alapján kollégánk a helyszínről. A rendőrök itt állították elő, jelenleg folyik a kihallgatása, és hamarosan döntenek az előzetes letartóztatásáról.

Bejelentkezés 16 órakor a helyszínről:

„A férfi szerdán reggel érkezett az inárcsi hivatalnak az egyik épületébe ügyintézés céljából. Ennek során a hivatalban dolgozó egyik alkalmazottat, jelenlegi adataink szerint egy késsel olyan súlyosan bántalmazott, hogy a sértett a helyszínen életét vesztette. A Pest megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást” – tájékoztatott András Tamás rendőrőrnagy, sajtószóvivő.