2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Volner: Nincs semmilyen bizonyíték

Hír TV

2017. december 6., szerda 20:35, frissítve: szerda 22:48

A Fidesz az Állami Számvevőszéket használja arra, hogy eltüntesse a Jobbikot a palettáról – nyilatkozta az Egyenesenben a párt frakcióvezetője.

Volner János közölte: a jövő évi parlamenti választásoknak üres zsebbel futnak neki, így erősen kérdésessé vált, hogy egyáltalán részt tudnak-e venni a választásokon. A képviselő azt mondta, a magyar alaptörvény kizárja, hogy a kormány ellenőrizze a különböző pártok gazdálkodását, és nincs olyan hatóság, amelyik megállapíthatná, a pártok milyen áron vásárolhatnak hirdetési felületet. A Jobbik tisztán piaci alapon és áron szerződött a plakáthelyekre – tette hozzá a frakcióvezető.

„Én azt látom, hogy ez a vád a benyújtásának pillanatában összeomlott. Gondoljon bele, közel 4 éve folyik ez a hercehurca, azóta semmilyen bizonyítékot nem tudtak erre vonatkozóan letenni az asztalra, én tartok tőle, hogy a választási kampányban fogják majd élesíteni ezt az egész kérdést, és gyakorlatilag végig tolják ezt az egész eljárást minden nevetségességével együtt” – mondta el a Jobbik frakcióvezetője.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!