2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Vizoviczki-ügy: megszűnt a nyomozás a belvárosi rendőrök ellen

2015. május 13., szerda 10:03, frissítve: szerda 10:07

Megszüntették a nyomozást a belvárosi rendőrök ellen, akiket azzal gyanúsítottak, hogy Vizoviczki László lefizette őket.

A Magyar Nemzetnek a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta: a 2004 környékén történt bűncselekmények már elévültek, a többi ügyben pedig nem sikerült elég bizonyítékot gyűjteni az esetben érintett 61 rendőrről. A HVG.hu forrása szerint Vizoviczki testőre és bizalmasa vallott az V. kerületi kapitányság egyes volt és jelenlegi munkatársaira, aki részben ennek köszönhetően mintegy három hét után szabadulhatott az előzetesből.


„A V. László és társai ellen vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozástól a Központi Nyomozó Főügyészség elkülönített egy ügyrészt, amelyben a nyomozás tovább folytatódott. A nyomozás során döntően 2004 és 2011 közötti korrupciós cselekményeket vizsgált az ügyészség, amelyek nagy része elévült, amelyek pedig nem évültek el, azok elkövetését nem lehetett bizonyítani. A nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség budapesti regionális osztálya részben elévülés miatt, részben pedig bizonyítottság hiányában megszüntette” – fogalmazott Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!