2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

Valódi kémpert szeretne a DK

Hír TV

2018. június 5., kedd 23:07, frissítve: kedd 23:17

A Demokratikus Koalíció reméli, hogy nem csak koncepciós perekkel akar a Fidesz kormányozni, Vadai Ágnes a párt országgyűlési képviselője hozzátette, hogy a kormány elakarja adni az országot az oroszoknak.

„Tisztelt országgyűlés én igazán bízok, hogy egyszer lesz egy valódi kémper Magyarországon. Amit egy igazi, független igazságszolgáltatás fog lefolytatni. Nem politikai koncepciós per, hanem igazi per. Amely majd felfedi, hogy hányan, hányféleképpen és mennyiért adták el a hazát az országban” – hangoztatta Vadai Ágnes.

Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára szerint gondosan eltüntette az egykori baloldali kormány a bizonyítékokat, pedig jegyzőkönyv is bizonyítja a kémkedés tényét.

Völner Pál szerint az MSZP valóban eladta az országot és ez az IMF-hitellel ment végbe.

„Tehát alkottak egy keretrendszert, amelynek köszönhetően tudtak mentesülni a felelősség alól, és most erre hivatkozva büszkén hirdetik, hogy ártatlanok és ugyanakkor tudjuk, hogy a főügy az volt, hogy bolgárnak álcázott orosz emberekkel a magyar titkosszolgálat tagjait átvilágították. És erről jegyzőkönyv is készült” – reagált Völner.