2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Vajda a NAV-hoz és NAIH-hoz fordul

Hír TV

2018. január 31., szerda 09:40, frissítve: szerda 11:30

Csak a Szatmáry Kristóf családi cégében zajló törvénytelenséget dokumentálta, amikor rögzítette vásárlását a zöldségesben – erről Vajda Zoltán beszélt a Hír TV reggeli műsorában.

Az Együtt politikusa megerősítette, a nyugtaadás elmulasztása miatt az adóhatósághoz fordult, és a miniszteri biztos lemondását követeli, de az adatvédelmi biztost is megkereste, miután a fideszes politikus testvére nem takarta ki arcukat a nyilvánosságra hozott biztonsági felvételeken.

Vajda Zoltán és a 24.hu tegnap tette közzé a vásárlásokon készült felvételeket, amelyek szerint a fizetésről tényleg nem kaptak blokkot.

Egy teljesen legitim eszköznek tartom, egy törvénytelenséget dokumentáltunk, úgy tettük ki, hogy mondjuk az eladó azért ne legyen felismerhető, mert az ő személyiségi jogait semmilyen módon ezzel nem szeretnénk sérteni. Zárójel, ezt fordítva nem tudtuk elvárni, mert Szatmáry Kristófnak a testvére, aki szintén tulajdonos ebben a cégben, kitette az én arcmásomat és a 24.hu újságíróinak az arcmását, a biztonsági kamera által készített felvételt, az egyébként nyilvánosságra tett Facebook-oldalára. Ez viszont törvénytelenség, úgyhogy ebben a NAIH-hoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság – a szerk.), Péterfalvi Attila adatvédelmi biztoshoz fordulunk, mert ilyet nem lehet tenni – jelentette be Vajda Zoltán.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!