2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Újabb szállodája és étterme lesz Mészárosnak

Hír TV

2018. március 28., szerda 09:31, frissítve: szerda 10:52

Az olcsón megszerzett borászat és pálinkafőzde után a bodrogkisfaludi kikötőbe is behajózhat Mészáros Lőrinc, folyóparti birodalma pedig szállodával és étteremmel is bővülhet – írja a Népszava.

A felcsúti milliárdos nem kockáztat túl nagyot, a kormány ugyanis véletlenül épp most indít egy 4,6 milliárdos folyami turizmusfejlesztési programot, amely a Bodrog Tokajtól a szlovák határig terjedő szakaszát is érinti.

A Mészáros-birtok telekszomszédja egyébként az a kikötő és yachtklub, amely hétezer négyzetméteren saját és bérelt part menti ingatlanokkal rendelkezik, majdnem 150 milliós uniós támogatáshoz jutott, és a cégben, amely üzemelteti, a Seszták Miklós fejlesztési miniszter köreihez sorolt Mikucza Tamás veheti át az irányítást.

A helyiek azt mondják, előbb-utóbb össze is kapcsolják majd a kikötőt és a Mészáros-birtokot.

Az ügyvédje is jól járt

Sorra nyeri a zsíros állami út- és vasútépítéseket a Strabag konzorciumi partnereként egy gyakorlatilag ismeretlen cég – vette észre a G7. A gazdasági portál úgy számol, az alig több mint 20 emberrel működő Belfryhoz 60 milliárd forintnyi állami megrendelés kerülhetett a Strabaggal eddig közösen megnyert 300 milliárdból. A társaság papíron egy bécsi ügyvédi irodáé, ám kizárólag Mészáros Lőrinchez köthető alvállalkozókkal dolgozik, és közös cége van a Duna Aszfalttal is, amely Mészáros üzlettársáé, Szíjj Lászlóé. Az osztrák tulajdonosok azt mondják, nem strómanjai Mészáros Lőrincnek.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!