2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Újabb áldozat – állítja, Marton László tapizta

Hír TV

2017. október 20., péntek 17:11, frissítve: szombat 19:12

Szexuális zaklatási ügye miatt felfüggeszti oktatói munkáját Marton László a Színház- és Filmművészeti Egyetemen – a rendező a vizsgálat lezárásáig nem tanít.

Az intézmény diákjai korábban aláírásgyűjtést indítottak a rendező ellen, akiről Sárosdi Lilla színésznő azt mondta: 20 évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta. Alinda című műsorunkban közben két újabb nő jelentkezett, akik azt állították, hogy Marton László molesztálta őket, egyikükkel két éve történt az eset. Ő azt állítja: a rendező különórákon fogdosta.

– Nem volt semmi komolyabb, ezek csak a tapizások. A második próbára úgy mentem oda, hogy nem bírom tovább, ez megalázó, ez undorító. És rákérdeztem, hogy többet is akar-e tőlem, és erre az volt a válasz, hogy ezt nem gondolom rosszul. És erre én elsírtam magam tehetetlenségembe, hogy összeomlott bennem egy egész világ, amire egész életemben készültem. És a sebezhetőségemet kihasználva volt arca azt mondani, hogy mennyire szép vagyok, amikor sírok. És akkor ő mondta, hogy akkor nem kell többet találkoznunk, ha így nem megy, és én mondtam, hogy persze, természetesen nem fogunk találkozni.
– Ez mikor történt veled?
– Kettő éve.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!