2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Úgy tűnik, megvan a gyilkos

2015. április 5., vasárnap 17:57, frissítve: hétfő 19:17

Egy 27 éves férfit gyanúsít a rendőrség a szombati hosszúpályi kettős gyilkossággal. Az idős házaspár holttestére a családtagok találtak rá. A feltételezett elkövetőt délelőtt fogták el, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

A meggyilkolt idős emberek a lányukkal, a férjével és a tizenkét éves lányunokájukkal éltek egy fedél alatt. A szomszédok elmondása szerint az áldozatokra a családtagok találtak rá. „Beszéltünk, hogy »vérben van anyu meg apu«. Kérdi, nem állt meg autó vagy nem ment be valaki. Én senkit nem láttam” – nyilatkozta Simon Jánosné szomszéd.

A helyszínelés idejére a környéket lezárták a rendőrök. „Hosszúpályiban, egy Szabadsági utcai házban a tegnapi napon 21 óra körüli időben találtak rá egy idős házaspár holttestére. A sértettek halálát az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta” – közölte Demeter Erika, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A főkapitányság egy 27 éves debreceni férfit gyanúsít a gyilkosság elkövetésével.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!