2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Tojástartó dobozon reklámozták a fideszes jelöltet

Hír TV

2017. december 3., vasárnap 19:49, frissítve: hétfő 10:50

A VII. kerületi alpolgármester, Bajkai István nevével ellátott dobozokban vehették át a tojást a rászorulók egy VI. kerületi ételosztáson.

Az RTL Klub tudta meg, hogy az ételosztás egy önkormányzati helyiségben, az önkormányzat alkalmazottainak segítségével zajlott le. A rászorulók fejenként két dobozt kaptak az egyedi csomagolású tojásokból.

A 168 Óra nemrég megjelent cikke szerint Bajkai indulhat a VI. kerület egy részét is magába foglaló választási körzetben a jövő évi országgyűlési választáson. Az alpolgármester ügyvédi irodája látta el korábban Orbán Ráhel jogi képviseletét, az irodáját is magába foglaló konzorcium pedig milliárdokért adhatott tanácsokat a kormánynak.

A képviselő az esetre reagálva elmondta: nem tudja, hogyan került a saját pénzén, jótékonysági célból került tojás az ételosztásra, amit egy választókerületi munkatársa szervezett, de elismerte, hogy tojásokat ajánlott fel jótékonysági céllal.

A DK részéről Gréczy Zsolt, a párt szóvivője kommentálta a hírt, szerinte az nem több egyszerű szavazatvásárlásnál, amit fel kell számolni.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!