2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Tiltakoznak a 25 milliós városházi autóbeszerzés ellen

2015. április 21., kedd 11:06, frissítve: kedd 13:19

A közbeszerzés azonnali leállítására szólította fel Páva Zsoltot, Pécs polgármesterét a Jobbik városi szervezete. A városvezetés 25 millió forintért vásárolt három új autót a polgármesternek és két helyettesének.

Páva egy felsőkategóriás, 300 lóerős Volvót, helyettesei pedig Mazda 6-ost kaptak. A gépkocsikat az a cég szállította, amelynek tulajdonosa korábban Pécs önkormányzatának fideszes képviselője volt. A hivatal sajtósa pár napja azt nyilatkozta, Toller László volt polgármester korábbi halálos balesete is bizonyítja, szükséges, hogy a város vezetőjének biztonságos autója legyen.

„Én úgy gondolom, hogy addig, amíg ebben a városban nincsenek valódi értékteremtő munkahelyek, addig, ameddig Pécsett nem beszélhetünk közbiztonságról, addig, ameddig a fiatalok többségének külföldre kell mennie a puszta megélhetés miatt, addig úgy gondolom, hogy egy ilyen luxuskiadás bizony felháborítónak nevezhető. Úgyhogy itt és most felszólítjuk Páva Zsolt polgármester urat, hogy azonnali hatállyal állítsa le ezt a közbeszerzést” – közölte Fogarasi Gábor, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!