2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 16:50

Elegendő számú aláírás esetén Tarlós elgondolkodik az olimpiai pályázat visszavonásán

2017. február 17., péntek 11:46, frissítve: péntek 13:49

Elgondolkodik Tarlós István a budapesti olimpiai pályázat visszavonásán, ha elegendő számú aláírás gyűlik össze a népszavazáshoz. Ebben az esetben nem lesz szükség a referendumra.

A főpolgármester árulásnak tartja, hogy azok a pártok, amelyek másfél évvel ezelőtt még megszavazták az ötkarikás játékokat – nevezetesen az MSZP és a Párbeszéd –, most kihátráltak a kezdeményezés mögül. A Fővárosi Közgyűlés 2015 júniusában döntött a pályázás mellett, amelyet csak az LMP képviselője nem szavazott meg, a Demokratikus Koalícióé pedig tartózkodott.

„Ez az ellenzék részéről egy árulás. Megjelentek itt fiatalok, aztán bejelentették, hogy pártot fognak alapítani, ettől persze főleg az 1-2-6 százalékos pártok bepánikoltak. Aki objektíven gondolkodik, az könnyen kitalálja, hogy miről van szó. A lényeg az, hogy egyszer valaki letette a voksát valami mellett, akkor másfél évvel később nem illik így viselkedni, mert ez nem tisztességes. Most azok, akik ezt teljes mellszélességgel támogatták, fölállnak mint a nép védelmezői, mint a város védelmezői, majd elkezdenek városvédői, országvédői szerepben tündökölni” – fogalmazott a főpolgármester.

Tekintse meg a Tarlós István teljes sajtótájékoztatóját:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!