2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Szilágyi: Hazudott Gőgös, amíg elő nem került a felvétel

2015. március 20., péntek 12:01, frissítve: péntek 12:07

Gőgös Zoltán egészen addig hazudott, míg elő nem került a bizonyító erejű filmfelvétel, amely bemutatja, hogyan imitált lövést a parlament Jobbik-frakciója felé – mondta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A szerdai ülésnapon az MSZP elnökhelyettese félreérthetetlen kézmozdulattal úgy tett, mintha lövést adna le, ezért a radikális párt a lemondását követelte. Gőgös Zoltán a tévéfelvétel nyilvánosságra kerülése után bocsánatot kért, de nem mondott le. „Gőgös Zoltánnál nemcsak maga a lövés imitálása volt, ami felháborító, hanem az, hogy utána, amikor megkérdezték a média munkatársai – mind az Alfahír, mind pedig a Blikk –, akkor ő hazudott. Azt mondta, hogy ilyen nem volt. Tehát ha nem lett volna a videofelvétel bizonyító erejű, akkor Gőgös Zoltán a mai napig azt mondaná, hogy az orrát törölgette vagy a zsebkendőjéért nyúlt vagy bármi mást csinált. Tehát Gőgös Zoltán hazudott ebben az esetben. Ezt azért le kellene szögezni” – mondta a műsorban Szilágyi György.

Gőgös Zoltán szerint a Jobbik saját botrányairól akarja elterelni a figyelmet a parlamenti eset hangoztatásával. Az MSZP elnökhelyettese erről Magyarország élőben című műsorunkban beszélt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!