2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Szigetvári: Jogegyenlőtlenség van Magyarországon

Hír TV

2018. január 23., kedd 19:29, frissítve: kedd 20:02

Hiába tett feljelentést az Együtt miniszterelnök-jelöltje, az ügyészség nem vizsgálja a Fidesz 2010-es és 2014-es plakátköltségeit.

Szigetvári Viktor Newsroom című műsorunkban azt mondta, hogy a vádhatóság indoklása szerint nincs tényekkel alátámasztva az általa megfogalmazott gyanú.

A politikus azonban arra hívta fel a figyelmet, hogy a Fidesz fillérekért jutott 2014-ben plakáthelyekhez, piaci áron körülbelül egymilliárd forintot kellet volna fizetnie a a hirdetési felületekért.

Azt állítottam a feljelentésemben, hogy a magyar reklámpiacon hivatalosan auditált, bíróságon bizonyító erejű cég jelentése szerint körülbelül egymilliárd forintot költött csak 2014-ben csak óriásplakátra a Fidesz, ezzel megsértette a gazdálkodási szabályokat. Azt tudom mondani, hogy bár nekem van vitám a Jobbikkal, de Jobbik elleni, törvénytelenül végigvitt állami számvevőszéki ellenőrzés tizedennyi »bizonyítékra« alapult. Jogegyenlőtlenség van Magyarországon. Egy normális országban elindították volna a nyomozást – véli Szigetvári.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!