2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Körhinta 19:10

Szabadon távozhatnak Tarsoly Csabáék?

2015. április 15., szerda 12:05, frissítve: szerda 12:13

A jövő héten kezdeményezik a Quaestor-ügy gyanúsítottjainak szabadlábra helyezését.

Akkor jár le ugyanis az előzetes letartóztatás harmincnapos időtartama. Tarsoly Csaba feleségének ügyvédje a Magyar Hírlapnak azt mondta: arra hivatkozva kérnék a kényszerintézkedés megszüntetését, hogy szerintük a három személy esetében már nem áll fenn a gyanú, hogy szabadlábra kerülve bizonyítékokat tüntetnének el vagy szökni próbálnának.

A cég engedélyét még március elején függesztették fel, miután kiderült, hogy a Quaestor 150 milliárd forintnyi kötvényt úgy bocsátott ki, hogy mögötte nem volt tényleges fedezet.

– A saját védencem vonatkozásában meg tudom erősíteni, hogy a jövő héten természetesen kezdeményezni fogom az előzetes letartóztatás megszüntetését, aminek az az indoka, hogy már az elrendelését sem tartottam sem megalapozottnak, sem törvényesnek. Azok a tények, melyeket a nyomozóhatóság és én is ismerek, kizárják a szökés, elrejtőzés és az összebeszélés veszélyét, amire a bíróság hivatkozott az elrendelésekor – mondta a Hír TV-nek Papp Gábor, Tarsoly Csaba jogi képviselője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!