2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Semjén beszólt Navracsicsnak

,

2017. október 8., vasárnap 11:56, frissítve: vasárnap 15:04

Navracsics Tibornak tudnia kell, hogy kollégái Brüsszelben Soros György zsebében vannak – erről Semjén Zsolt beszélt a Kossuth Rádiónak.

A kereszténydemokrata politikus arra reagált, hogy a magyar uniós biztos a Hír TV kérdésére többször is megerősítette, hogy az Európai Bizottság nem foglalkozik a magyar származású milliárdos törekvéseivel, amelyre a kormány egy egész nemzeti konzultációt húzott fel.

A miniszterelnök-helyettes szerint Navracsics Tibornak a nemzetéhez kellene hűségesnek lennie és nem egy nemzetközi szervezethez.

„A hűség, az a nemzethez van, a hazához. Az EU-hoz, a NATO-hoz, az ENSZ-hez vagy valamilyen szervezethez legfeljebb egy munkavonatkozásbeli lojalitás van. A kettő nem keverhető össze. Ugyanúgy, ahogy a hűség a feleségem vonatkozásában egy reális dolog. De mondjuk egy biztosítótársasághoz való hűség pont az csak egy átvitt értelmű valami. Na most pontosan Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is” – fogalmazott Semjén Zsolt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!