2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Ron Werber-ezés a fideszes válasz az LMP-s kamuzásra

Hír TV

2017. november 24., péntek 12:33, frissítve: péntek 13:09

A nagyobbik kormánypárt budapesti elnöke szerint az LMP társelnökei az izraeli kampányguru előre megírt szövegét mondták fel csütörtök este, amikor a nemzeti konzultációs ívek nyomába eredtek.

Kocsis Máté arra nem tért ki, hogy az LMP egyelőre nem írta alá a szerződést Ron Werberrel, így az izraeli kampányszakértő nem is lehet az ellenzéki párt hivatalos tanácsadója.

Szél Bernadettet és Hadházy Ákost megfuttatta a propagandáért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda. Másfél óra alatt kellett bejárniuk azt a három telephelyet, ahol a visszaküldött konzultációs íveket feldolgozzák. Mindketten arra jutottak a látottak alapján, hogy a nemzeti konzultáció kamu.

Hadházy Ákos hogy ezt fogja nyilatkozni, már akkor tudta, mikor még oda sem ment. Hadházy Ákos és Széll Bernadett csak azt mondták el, amit Ron Werber leírt nekik előre, függetlenül attól, hogy ott mi történt. Nyilván abba a majdnem kétmillió emberbe rúgtak bele, akik kitöltötték és visszaküldték a konzultációs ívet. Amin egyáltalán nem kell csodálkozni, hiszen az LMP támogatja a Soros-tervet – hangoztatta Kocsis.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!