2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Romagyilkosságok: alibit hazudott Kiss Árpádnak

2015. április 28., kedd 10:51

Új gyanúsított a romagyilkosságok ügyében: hamis tanúzásért hallgatta ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség az elsőrendű vádlott, Kiss Árpád egykori szeretőjét.

A nőt az elsőfokú bíróság hallgatta ki, aki a Budapest Környéki Törvényszéken hazudott, nyomozati vallomását megváltoztatta, hogy Kiss Árpádnak alibit igazoljon. A rendőrségen tagadta bűnösségét, és nem tett vallomást – tudta meg az állami hírcsatorna. F.-né Ny. Éva programszervező volt azon a debreceni szórakozóhelyen, ahol a vádlottak is dolgoztak alkalmanként.

– A megalapozott gyanú szerint a nyomozás során tett vallomását megváltoztatva a nő a tárgyaláson tanúként valótlan tartalmú nyilatkozatot tett azért, hogy az elsőrendű vádlottnak alibit biztosítson, illetve a vádlott cselekményének tárgyi súlyát csökkentse. A Budapesti Nyomozó Ügyészség a nővel szemben büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntette miatt folytat ezért eljárást. Gyanúsítotti kihallgatásán vallomást nem tett, a gyanúsítással szemben panaszt jelentett be – közölte Bagoly Bettina, a Budapesti Nyomozó Ügyészség szóvivője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!