2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Profi marihuánaültetvény egy zuglói lakásban

2015. február 13., péntek 09:42, frissítve: péntek 10:59

Fóliasátorban termesztett drogot egy férfi Zuglóban. A rendőrök a házkutatás során találtak rá a marihuánaültetvényre a Mogyoródi úti lakásban.

A gyanúsított még arról is gondoskodott, hogy a cannabis megfelelő mennyiségű vizet és fényt kapjon, a légcserét pedig ventilátorral biztosította. A növényeket egy szekrényből kialakított rejtekhelyen szárította. A fővárosi nyomozók csaknem egy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, az ott lakó 34 éves férfit pedig előállították.

„A XIV. kerületi rendőrkapitányság nyomozói 2015. február 11-én házkutatást tartottak egy Mogyoródi úti ingatlanban. A helyszínen egy szakszerűen kialakított ültetvényt találtak, annak minden kellékével együtt. A lakás tulajdonosa az egyik szobában egy több mint négy négyzetméteres fóliasátrat állított fel, amelyben különböző növekedési stádiumban levő cannabis növényeket nevelt. A lakásban talált növényeket, növényi származékokat, növekedésserkentő szereket, a lefagyasztott, körülbelül egy kilogramm kábítószergyanús anyagot a nyomozók lefoglalták, és a férfit előállították. Előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására” – közölte Göndöcs Bernadett, a BRFK sajtóreferense.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!