2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Politikai nyomásgyakorlást emleget Csontos

Hír TV

2017. december 15., péntek 12:32, frissítve: péntek 13:15

Politikai nyomásgyakorlásnak tartja a Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője, hogy a pécsi fideszes politikusok arra szólították fel a helyieket, ne segítsék a milliárdos tőzsdespekuláns alapítványait.

Csontos Csaba reggeli műsorunkban azt mondta, hiába a „manipulálás”, Az Emberség Erejével Alapítványnak lesz helye, működésük nem lehetetlenül el. A szóvivő azt is mondta, az általuk támogatott civil szervezeteket a választási kampányba akarják behúzni, így folytatva a Soros-ellenes kampányt. A miniszterelnök egyébként egy december elejei interjúban beszélt arról, hogy a spekuláns által támogatott szervezetek beneveztek a választási kampányba.

A pécsi esetben kifejezetten politikai és pszichológiai nyomásgyakorlást és hadviselést vélünk felfedezni, hiszen a bérlő, a tulajdonos azért mondta fel a bérletet még a nyilatkozat meghozatala és megszavazása előtt, mert ezt a nyomásgyakorlást nem tudta elviselni. Tulajdonképpen az volt a cél, hogy az emberek meg legyenek félemlítve, és olyan döntést hozzanak, hogy ellehetetlenítsék vele Az Emberség Erejével Alapítvány működését – véli a szóvivő.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!