2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Pintér: Nem lesz könnyű dolgom

Hír TV

2018. április 24., kedd 08:34

Nem fél attól, hogy a Fidesz ellehetetlenítené Dunaújvárost - erről is beszélt a körzet egyetlen egyéniben nyertes jobbikos képviselője Reggeli járat című műsorunkban.

Pintér Tamás szerint a fideszes képviselő leváltásával a korrupció is megszűnt, ezzel arra utalt, hogy a Fejér megyei városban is a miniszterelnök vejének korábbi cége végezte a közvilágítás korszerűsítését.

A politikus úgy véli, a választókörzete kivételes helyzetben van, mert alapjáraton tudnak támaszkodni a helyi ipari központok által fizetett adóbevételekre, így nem függenek a kormányzati pénzektől.

Nem lesz könnyű dolgom, de egyértelműen a pénzcsapokat nem tudják elzárni egyetlen választókerületben településen se ma mi körzetünkben. (...) Nem lehet ezt megtenni, hiszen alapvetően olyan adóbevételei vannak már a városnak, olyan nagy ipari központ, amelyre tudunk támaszkodni. Másrészt megszűnik egy korrupciós forrás azzal, hogy nem egy fideszest választottak, a mi választókerületünkbe, tehát máris jobb helyzetben van a mi választókerületünk - jelentette ki Pintér.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!