2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Paul Lendvai: Minden attól függ, hogy Orbán elégedett-e

Hír TV

2017. október 26., csütörtök 23:12, frissítve: péntek 13:18

Magyarországon egyszemélyi vezetés van, és minden attól függ, hogy ez az egy személy meg van-e elégedve a rendszerrel – nyilatkozta a Hír TV Egyenesen című műsorában Paul Lendvai.

Az Ausztriában élő magyar publicista szerint, ha az ellenzéki pártok fel akarják szeletelni a hatalmat kisebb szeletekre, ebből csak az nyerhet, aki most is hatalmon van. Az a kérdés: képesek-e egy minimális együttműködést találni, és sajnos minden egyes alkalommal kiderül, hogy erre képtelenek – tette hozzá a közíró.

„Hiába nevezi valaki Soros Györgyöt sátánnak, ezek nevetséges és tulajdonképpen szánalmas dolgok. Ha a magyar társadalomban és ellenzékben erő van, akkor ilyen kampányokkal nem lehet feltartóztatni egy változást. És ehhez nem Soros kell, hanem az kell, hogy felismerjék, hogy az együttműködés nélkül a hatalmat sem megdönteni, sem lenyesegetni nem lehet. És csak azt lehet remélni, hogy erre valamikor rájönnek, mert az egész számlát a magyar társadalom és a jövő generációja fizeti” – fogalmazott a publicista.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!