2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Őrizetben az MSZP óbudai önkormányzati képviselője

Hír TV

2017. december 15., péntek 15:13, frissítve: péntek 16:07

A 24.hu értesülései szerint őrizetbe vették Simonka Csabát, az MSZP óbudai önkormányzati képviselőjét. A Fővárosi Főügyészség szóvivője a portál értesüléseit nem erősítette meg, csak annyit közölt, hogy egy képviselőként is dolgozó budapesti ügyvédről van szó, akit a Budapesti Nyomozó Ügyészség zsarolással, ügyvédi visszaéléssel és kábítószer-kereskedelemmel is gyanúsít.

A közlemény szerint a nyomozók házkutatást tartottak az ügyvédnél, lakásából kábítószert és a fogyasztásához szükséges eszközöket is lefoglaltak. Az őrizetbe vett férfit azzal is vádolják, hogy ügyvédként ő járt el egy öröklési szerződés ügyében, ahol fenyegetéssel kényszerítette az örököst, hogy az általa örökölt ingatlan feles tulajdoni hányadát a valós árnál kevesebbért, hatmillió forintért ruházza át egy harmadik személyre.

„Az ügyészség a férfit zsarolás, ügyvédi visszaélés, közokirat-hamisítás bűntett kísérlete, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és indítványozta előzetes letartóztatását” – erősítette meg Bagoly Bettina, a főügyészség szóvivője a Hír TV-nek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!